You are currently viewing În câteva zile, se vor finaliza lucrările la strada Poet Grigore Alexandrescu

În câteva zile, se vor finaliza lucrările la strada Poet Grigore Alexandrescu

În câteva zile, se vor finaliza lucrările la strada Poet Grigore Alexandrescu, tronsonul dintre intersecția cu bulevardul Mircea cel Bătrân și intersecția cu strada Calea Câmpulung. Potrivit primarului municipiului Târgoviște, Cristian Stan, intervențiile au fost finanțate cu bani de la bugetul local.

Sunt în plină desfășurare lucrările de reabilitare și modernizare a acestei artere rutiere importante. Se ridică la cote căminele de canalizare și, dacă vremea ne va permite, sper ca în câteva zile să și asfaltăm și să reușim să depășim acest dificultăți în trafic pe care le avem în acest moment (…) încă vreo patru zile de lucru aici, aș spune eu, și vom avea încă o stradă reabilitată, modernizată la cele mai înalte standarde de calitate”, a transmis Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

Edilul a precizat că, în ultimii patru ani, la Târgoviște au fost reabilitate și modernizate aproximativ 80 de străzi, la care se adaugă 2 poduri făcute de la zero și 4 pasaje rutiere reabilitate total.

AUTOR: F.S.