You are currently viewing Sportiva Simona Ionescu, de la CSM Târgoviște, prezentă la Campionatul European de Lupte pentru seniori U23

Sportiva Simona Ionescu, de la CSM Târgoviște, prezentă la Campionatul European de Lupte pentru seniori U23

Una dintre cele mai în formă  sportive din Dâmbovița este prezentă în aceste zile la Campionatul European de Lupte pentru seniori U23, găzduit de orașul Baku. Luptătoarea din județul nostru care reprezintă România la competiția continentală este Simona Ionescu, legitimată la CSM Târgoviște. Luptătoarea pregătită de Georgiana Filip concurează la categoria 55 de kilograme.

Competiția din Baku promite să fie una intensă și captivantă, având în vedere nivelul ridicat al participanților. „Simona, cunoscută pentru performanțele sale impresionante la nivel național și internațional, este hotărâtă să își demonstreze valoarea și să aducă glorie clubului și României. Pregătită intens de echipa sa de antrenori, Simona este gata să facă față provocărilor și să obțină un rezultat de excepție”, au transmis reprezentanții clubului târgoviștean înaintea de participarea acestuia la concurs.

La Campionatul European, România mai este reprezentată de alte patru luptătoare: Ana Maria Pârvu (cat. 50 kg), Ana Maria Puiu (59 kg), Kateryna Zelenykh (65) și Paula Rotaru (72 kg).

M.I.