You are currently viewing A fost prins criminalul care a omorât fetița de 8 ani din Botoșani

A fost prins criminalul care a omorât fetița de 8 ani din Botoșani

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost reținut, sâmbătă, după ce trupul unei fetițe de 8 ani a fost descoperit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea satului Jijia, comuna Albeşti, județul Botoșani.

Bărbatul este, conform surselor Antena 3, chiar unchiul fetiței și oamenii legii bănuiesc că el este cel care ar fi abuzat-o pe fetița de 8 ani și apoi ar fi ucis-o. Fetița plecase de acasă vineri seară, spre casa unor rude, aflată în apropiere, însă nu s-a mai întors și părinții ei au anunțat poliția. Cadavrul fetei, care prezenta urme de violență, a fost găsit dimineață, moment în care a pornit o adevărată cursă contra timp pentru prinderea făptașului.

Polițiștii au adus câini care să caute prin vegetație, au folosit inclusiv camere cu termoviziune, un elicopter a survolat zona toată dimineață, au fost folosite și drone, iar 100 de persoane l-au căutat pe făptaș.

Bărbatul suspectat de uciderea copilei a fost prins ascunzându-se în vegetație, în apropierea casei sale, a fost încătușat și dus pentru audieri la poliție, după mai bine de 12 ore de căutări.

În urmă cu puţin timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat şi prins de către poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, în vegetaţia din apropierea acesteia (…) Au fost executate şi două focuri de armă în plan vertical fără a fi înregistrate victime sau alte pagube”, au transmis, sâmbătă, oficialii IPJ Botoşani.

Editor: IFA