You are currently viewing Incendiul de la Centrala Nucleară de la Cernavodă a fost localizat şi se lucrează pentru răcire

Incendiul de la Centrala Nucleară de la Cernavodă a fost localizat şi se lucrează pentru răcire

Reprezentanţii ISU „Dobrogea” au precizat că incendiul izbucnit marţi la Centrala Nuclear-Electrică de la Cernavodă a fost localizat şi se lucrează pentru răcire, fără a fi evacuate persoane.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi nici evacuat, întrucât este vorba despre zona operaţională. Situaţia este sub control, incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru răcire”, a transmis ISU.

Intervin 23 de pompieri, cu trei maşini de stingere, o autoscară şi un echipaj de prim ajutor.

Un incendiu minor a izbucnit marţi la Centrala Nuclear-Electrică (CNE) Cernavodă, situaţia fiind sub control, fără a fi necesară alertarea populaţiei prin RO-ALERT, a informat iniţial ISU „Dobrogea” al judeţului Constanţa.

Este vorba de un incendiu minor, fără flacără, la unitatea 2 de la Centrala Nuclear-Electrică. Un incendiu, din câte se pare, la o pompă, situaţia e sub control. (…) Nu se impune transmiterea mesajului RO-ALERT. Nu este pusă în pericol populaţia”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU, Anamaria Stoica.

Editor: IFA