You are currently viewing Dâmbovițeanul Cristian Bălașa nu mai este președintele Gloriei Buzău, nou-promovată în Superligă! A demisionat la o săptămână de la numire

Dâmbovițeanul Cristian Bălașa nu mai este președintele Gloriei Buzău, nou-promovată în Superligă! A demisionat la o săptămână de la numire

Dâmbovițeanul Cristian Bălașa nu mai este președintele Gloriei Buzău. Acesta se pare că ar fi demisionat rapid din conducerea administrativă a proaspetei promovate în Superligă. Conducătorul și-a dat demisia la doar o săptămână după ce preluase conducerea formației din Crâng.

Vestea despărţirii a fost făcută publică de Cristian Ceauşel, vicepreşedintele Consiliului Director al grupării din Buzău. Acesta a mărturisit că Bălaşa a plecat din cauza faptului că pretenţiile sale nu puteau fi respectate.

„Probabil că pretenţiile au fost mult prea mari. Aşteptările domnului Bălaşa au fost cu totul şi cu totul altele. Una peste alta, ăsta este adevărul crunt, dur, dar suntem obişnuiţi cu noutăţile, aşa că vom trece şi peste această problemă care a apărut pe nepusă masă.

Totul a fost mai mult decât amiabil, părţile s-au înţeles fără niciun fel de problemă. Nu a existat niciun scandal, niciun conflict, absolut nimic care să prevadă decizia cu care domnul Bălaşa a sosit luni dimineaţa la Buzău.

Posturile care sunt obligatorii în organigramă sunt ocupate în momentul de faţă, pentru că au fost obligatorii pentru obţinerea licenţei de Liga 1. Nu e niciun impediment faptul că nu avem un preşedinte executiv în clipa de faţă la club.

Avem un vicepreşedinte executiv, în persoana domnului Mocanu Antonel. Îşi face foarte bine treaba şi a preluat din nou prerogativele preşedintelui executiv”, a spus Cristian Ceauşel, potrivit Campus TV. 

Cristian Bălașa venise la Buzău de la divizionara B Concordia Chiajna, acolo unde a ocupat, pe rând, funcțiile de delegat și director sportiv.

Cristian Bălașa a fost fotbalist la Chindia Târgoviște, FC Argeș, Farul, FC Oradea, FCM Târgoviște, Concordia Chiajna și FC Aninoasa.

M.I.