You are currently viewing Urban Titu caută victoria în primul duel cu Metropolitan Ișalnița, programat în barajul de promovare pentru Liga 3. „Important este să batem, indiferent de scor”

Urban Titu caută victoria în primul duel cu Metropolitan Ișalnița, programat în barajul de promovare pentru Liga 3. „Important este să batem, indiferent de scor”

Urban Titu se pregătește pentru primul duel cu Metropolitan Ișalnița din cadrul barajului de promovare în Liga 3. Prima dispută dintre cele două formații este programată, duminică, de la ora 18.00, pe stadionul din Hagioaica. Cum evoluează pe teren propriu, dâmbovițenii și-au propus să obțină victoria în fața campioanei județene din Dolj.

Golgheterul formației din Titu, Ionuț Lițoiu, este încrezător că echipa sa poate obține victoria în duelul cu Ișalnița. Totodată, acesta apreciază că partida cu oltenii va fi una extrem de dificilă pentru el și colegii săi.

„Partida de duminică va fi foarte dificilă. Se întâlnesc campioanele din două județe și orice rezultat este posibil. Vom trata meciul foarte serios și sperăm să învingem. Important este să batem, indiferent de scor. Daca va fi să obținem victoria la două goluri diferență, cu atât mai bine. Nu avem informații prea multe despre cei de la Ișalnița. Nu contează cine marchează, important este să obținem victoria. Așteptam un public numeros și sperăm să nu-i dezamăgim”, ne-a transmis atacantul Urbanului pe pagina de Facebook a clubului din Titu.

În sezonul recent încheiat, Lițoiu a marcat 32 de goluri pentru Titu, atât în campionat, cât și în Cupa României – la nivel județean.

M.I.