You are currently viewing Juniorii de la ACS Burduca, la un pas de calificarea în finala Campionatului Județean U19! Astăzi, remiză cu Unirea Ruginoasa, în primul duel din semifinalele competiției

Juniorii de la ACS Burduca, la un pas de calificarea în finala Campionatului Județean U19! Astăzi, remiză cu Unirea Ruginoasa, în primul duel din semifinalele competiției

Performanță remarcabilă pentru juniorii de la ACS Burduca în Campionatul Județean U19! Micuții fotbaliști antrenați de George Bozieru se află foarte aproape de calificarea în marea finală a competiției.

Astăzi, formația dâmbovițeană a remizat, 2-2, cu Unirea Ruginoasa (Iași), într-un meci susținut în deplasare, în semifinalele competiției. După manșa tur a duelului cu ieșenii, dâmbovițenii își mențin invincibilitatea în acest sezon, iar peste o săptămână, pe teren propriu, ca evolua pentru calificarea în marea finală.  Golurile formației ACS Burduca au fost marcate de Eduard Drăghici și Mihai Ionică.

Antrenorul George Bozieru a folosit o formulă de start cu George Serea – Eduard Anghel, Cristian Stoica, Eduard Drăghici, Antonio Gues, Cristian Vasilescu, Andrei Popovici, Mihai Ionică, Gheorghe Niculae, Mihai Nicula și Eduard Dumitru. Lotul a fost completat cu Andrei Nicula, Andrei Petcu, Victor Rusu, Gabriel Oprea, Tiberiu Toma și Vlad Niță.

Returul se va juca sâmbătă, 22 iunie, la Samurcași – Crevedia, de la ora 14.00.

În sferturile de finale ale campionatului, Burduca a trecut de ACSM Oltenița (Călărași), cu scorul de 4-3, după executarea loviturilor de departajare.

M.I.