You are currently viewing Sistemul National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor anunță că urmează construcția de sisteme antigrindină, în județul Dâmbovița

Sistemul National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor anunță că urmează construcția de sisteme antigrindină, în județul Dâmbovița

Sistemul National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor a postat harta punctelor în care vor fi construite noi puncte de lansare. Instituția anunță că printre județele în care se vor operaționaliza sisteme antigrindină, se află și județul Dâmbovița.

„Pentru că există întrebări privind amplasarea infrastructurii Sistemului antigrindină, repostăm harta acesteia: zonele albastre reprezintă localizarea celor 99 de Puncte de lansare operaționale în prezent, iar cu roșu sunt marcate pe hartă Punctele de lansare ce urmează a fi dezvoltate în perioada următoare.
La acest moment, Gupurile de Combatere Satu Mare, Suceava-Botoșani și Dăbuleni se află în diferite faze de construcție. Urmează Grupurile de combatere Dâmbovița-Argeș, Giurgiu, Movileni și Matca”, informează Sistemul National Antigrindina si de Crestere a Precipitatiilor.

AUTOR: F.S.