You are currently viewing Târgoviștean reținut pentru 24 de ore după ce a condus o mașină, deși nu avea permis auto!

Târgoviștean reținut pentru 24 de ore după ce a condus o mașină, deși nu avea permis auto!

La data de 17 iunie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe bulevardul I.C. Brătianu, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Târgoviște.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul nu deținea permis de conducere.

De asemenea, bărbatul, în perioada 2020-2022, ar fi fost surprins de patru ori în timp ce ar fi condus fără a deține permis de conducere, iar, în 2020, fiind și sub influența băuturilor alcoolice.

Ieri, 17 iunie, bănuitul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unui măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Notă: Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

IPJ DÂMBOVIȚA