You are currently viewing Edi Iordănescu, despre meciul cu Belgia: M-a supărat golul 2 pentru că am gestionat greșit o minge de 70 de metri

Edi Iordănescu, despre meciul cu Belgia: M-a supărat golul 2 pentru că am gestionat greșit o minge de 70 de metri

Edi Iordănescu, selecționerul echipei naționale, consideră că înfrângerea suferită de România contra Belgiei de la EURO 2024, este și din cauza golului rapid încasat, dar și a ratărilor jucătorilor din atac.

Mulțumesc echipei pentru că am dat tot ce am avut mai bun în joc. Ne-am luptat, nu am cedat și sunt recunoscător echipei. Cu siguranță e foarte greu când pleci de la 0-1 în minutul 2. Îți dă puțin planurile peste cap și asta a făcut să suferim. În repriza a doua am văzut o altă Românie și am avut 3-4 ocazii. La nivelul ăsta, dacă nu marchezi, este foarte greu.

M-a supărat golul 2 pentru că am gestionat greșit o minge de 70 de metri. De acum provocarea cea mai mare este să ne recuperăm și să ieșim cu un rezultat pozitiv în ultimul joc, care să ne ducă mai departe. E o grupă nebună, un moment de răscruce! Momentul adevărului pentru toată lumea. E momentul să strângem rândurile, pozitivismului, solidarității”, a spus Edi Iordănescu la ProTV.

România a fost învinsă de Belgia, scor 0-2, în etapa a doua a Grupei E de la EURO 2024. După acest rezultat, calificarea se va decide în ultima rundă, când vom întâlni Slovacia.

Editor: IFA