You are currently viewing ACS Burduca U19 și Voința Crețu U19 se vor înfrunta în finala Cupei AJF Dâmbovița. Pe ce stadion se joacă ultimul act al competiției
Voința Crețu U19

ACS Burduca U19 și Voința Crețu U19 se vor înfrunta în finala Cupei AJF Dâmbovița. Pe ce stadion se joacă ultimul act al competiției

La sfârșitul acestei săptămâni vom afla cine ava fi noua câștigătoare a Cupei AJF Dâmbovița. Sâmbătă, 29 iunie, pe stadionul „Ștefan Ciomârtan” din Brezoaele va avea loc finala competiției organizate de forul județean de fotbal.

În ultimul act al întrecerii se vor întâlni ACS Burduca U19 și Voința Crețu U19. Disputa dintre cele două formații va începe la ora 18.30. ACS Burduca U19 (câștigătoare Liga 4) și Voința Crețu U19 (câștigătoare Liga 5 – Seria Sud) vor evolua în meciul care va închide oficial sezonul 2023/2024 la nivel județean.

Prima câștigătoare a Cupei AJF Dâmbovița a fost CSȘ Târgoviște, în anul 2021. În urmă cu patru sezoane, CSȘ a învins-o în finală pe Chindia Târgoviște, cu scorul de 1-0, într-un meci disputat pe terenul sintetic din apropierea Complexului Turistic de Natație din Târgoviște.

M.I.