You are currently viewing Razii și verificări ale polițiștilor dâmbovițeni, soldate cu peste 250 de sancțiuni contravenționale!

Razii și verificări ale polițiștilor dâmbovițeni, soldate cu peste 250 de sancțiuni contravenționale!

În cadrul raziei desfășurate pe parcursul zilei de ieri, polițiștii au aplicat peste 250 de sancțiuni contravenționale, au reținut 12 permise, au retras 13 certificate de înmatriculare și au constatat 6 infracțiuni la regimul rutier!

Pe parcursul zilei de ieri, 23 iunie a.c., în intervalul orar 17:00 – 23:00 polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat în cadrul unei razii privind menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea faptelor antisociale și depistarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă regulile de circulație pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de rutieră, ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, criminalistică și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Astfel, în urma activităților desfășurate, au fost legitimate 522 de persoane și controlate 401 autovehicule.

Totodată, polițiștii au constatat 6 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar pentru neregulile descoperite, au aplicat 269 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la 104.850 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 226 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G 195/2002 și 39 pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 12 permise de conducere și au retras 13 certificate de înmatriculare.

IPJ DÂMBOVIȚA