You are currently viewing Președintele lui Urban Titu,  Costin Mirescu, după promovarea echipei în Liga 3: „Băieții aceștia au intrat în istoria orașului, dar și în istoria județului Dâmbovița”

Președintele lui Urban Titu, Costin Mirescu, după promovarea echipei în Liga 3: „Băieții aceștia au intrat în istoria orașului, dar și în istoria județului Dâmbovița”

Urban Titu a revenit în Liga 3 după mai mulți ani de așteptare. La sfârșitul săptămânii trecute, formația din sudul județului și-a arătat din nou superioritatea împotriva lui Metropolitan Ișalnița și a obținut a doua victorie din cadrul barajului de promovare. În disputa oltenii, din deplasare, Titu s-a impus cu 3-0, la fel cum a făcut-o și în jocul tur, de la Hagioaica.

Promovarea în eșalonul al treilea a adus multă bucurie în rândul jucătorilor, antrenorilor și a conducerii administrative. Președintele Costin Mirescu s-a arătat extrem de entuziasmat de frumoasa performanță realizată de Urban.

„Băieții aceștia au intrat în istoria orașului Titu, dar și în istoria județului Dâmbovița, ultima echipă care a câștigat campionatul județean, Cupa României-faza județeană, dar să și promoveze este greu de spus pentru că nici Wikipedia nu știe.

A fost un sezon foarte greu, un sezon cu o încărcătură psihică, emoțională, dar finalul este cel mai important. Mă bucur foarte mult pentru că am reușit o performanță mare pentru orașul pe care îl iubesc atât de mult. Vă mulțumesc tuturor care ați fost lângă noi, atât în momentele bune, dar și-n cele mai puțin bune.

Mulțumesc Primăriei Titu, sponsorilor pentru că fără ei nu puteam reuși această performanță.

PS: Îți mulțumim Liga 4, Liga 3 ține-te bine că venim!”, a transmis Costin Mirescu, președintele lui Urban Titu.

M.I.