You are currently viewing Elena Lasconi a fost aleasă noul președinte al USR

Elena Lasconi a fost aleasă noul președinte al USR

Primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi, a câștigat alegerile interne din USR pentru funcția de președinte al partidului, cu 68% dintre voturi.

Ionuț Moșteanu, purtătorul de cuvânt al USR, a anunțat la conferința de presă rezultatul votului pentru alegerea președintelui USR. El a declarat că au votat 11.333 de membri, din peste 25 de mii cu drept de vot. Astfel, Gabriel Filip a obținut 310 voturi, Radu Hossu – 1.471, Cristian Seidler – 1.873 și Elena Lasconi – 7.701.

“Cu un procent de 68,14% din voturile exprimate, Elena Lasconi este noul președinte al USR”, a încheiat Moșteanu.

De astăzi începe reconstrucția USR. Vom lucra mai uniți și mai determinați ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democrației în România”, a declarat miercuri Elena Lasconi în conferința de presă de după anunțul privind rezultatele alegerilor din USR.

Sunt mândră că sunt româncă iar eu sărbătoresc prin fapte drapelul României în fiecare zi. Şi m-aş bucura ca în această ţară să îl fluturăm cu toţii,în Piaţa Universităţii, la Iaşi, Constanţa, la Satu Mare, în România de dincolo de graniţele ţării şi să ne bucurăm împreună de victoria echipei naţionale de fotbal”, a mai spus Elena Lasconi.

Editor: IFA