You are currently viewing Accident rutier pe Autostrada A1 București – Pitești, la km 80! O persoană a fost grav rănită!

Accident rutier pe Autostrada A1 București – Pitești, la km 80! O persoană a fost grav rănită!

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 04:06, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție A1 București – RM Vâlcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe autostrada A1 București – Pitești, la km 80.A1 București – Pitești, la km 80.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat de 36 de ani, din Breaza, în timp ce ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu parapetul lateral de pe marginea drumului.

În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a șoferului, a fost indicat un rezultat cu valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm ca aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoanei respective fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier, urmând ca în funcție de aspectele constatate să fie dispuse măsurile prevăzute de lege.

IPJ DÂMBOVIȚA