You are currently viewing Adversare dificile pentru românce în primul tur la Wimbledon! Pe cine va întâlni Sorana Cîrstea la puternicul turneu

Adversare dificile pentru românce în primul tur la Wimbledon! Pe cine va întâlni Sorana Cîrstea la puternicul turneu

Jucătoarele de tenis din România și-au aflat, astăzi, adversarele din primul tur la Wimbledon. La ediția din acest an turneului de Grand Slam, țara noastră va fi reprezentată de șase jucătoare. Printre acestea se va afla și târgovișteanca Sorana Cîrstea.

Sorana (29 WTA), cea mai bine româncă clasată în ierarhia mondială, o va înfrunta în runda inaugurală pe britanica Sonay Kartal (295 WTA). Tenismena din Regatul Unit, de 22 de ani,  are în palmares până acum doar 11 titluri ITF. Ținând de adversara pe care o va înfrunta Sorana pare a avea o misiune accesibilă în primul tur la turneul de Mare Slam.

Alte românce care vor participa la ediția din acest an a Wimbledonului sunt: Gabriela Ruse ( adversară rusoaica Elena Rybakina), Anca Todoni (adversară italianca Elisabetta Cocciaretto), Ana Bogdan (adversară spaniola  Cristina Bucșa), Irina Begu (adversară chinezoaica Lin Zhu) și Jaqueline Cristian ( adversară canadianca Bianca Andreescu).

M.I.