You are currently viewing 29 Iunie – Ziua polițiștilor de penitenciare

29 Iunie – Ziua polițiștilor de penitenciare

Ziua de 29 IUNIE este o zi cu însemnătate pentru polițiștii de penitenciare.

Sub patronajul Sfinților Apostoli Petru și Pavel, ocrotitorii sistemului penitenciar românesc, anual, la data de 29 iunie, Administrația Națională a Penitenciarelor sărbătorește Ziua polițiștilor de penitenciare.

În acest context, ieri, 28 Iunie a.c., la sediul Penitenciarului Găești, în cadrul unei ședințe festive 13 ofițeri și 14 agenți de poliție penitenciară au fost avansați în gradul profesional următor.

Totodată, 7 agenți de poliție penitenciară și 1 ofițer au depus jurământul de credință față de patrie la definitivarea în funcție.

În același cadru festiv, domnul comisar de poliție penitenciară Dragoș Florentin GHINEA – director Penitenciarul Găești a înmânat însemnele de grad celor avansați, adresând mulțumiri întregului colectiv pentru îndeplinirea cu responsabilitate a sarcinilor de serviciu, pentru performanțele atinse în desfășurarea activității, dar și pentru faptul că, prin implicarea lor, indiferent de sectorul în care își desfășoară activitatea, au pus umărul la conturarea imaginii unității și la îndeplinirea obiectivelor propuse.

Felicitări colegilor pentru înaintarea în grad și mult succes în întreprinderea activităților, iar celor care au depus jurământul de credință le dorim ca întreaga carieră să le fie ghidată de variabile precum demnitate, și profesionalism, iar implicarea și tăria de caracter să îi definească în fiecare zi!