You are currently viewing Elena Lasconi candidează la alegerile prezidențiale din partea USR

Elena Lasconi candidează la alegerile prezidențiale din partea USR

La congresul USR care a avut loc sâmbătă, pentru stabilirea candidatului la alegerile prezidențiale, au fost 581 de buletine de vot utilizate, din care 18 buletine nule şi 563 valabil exprimate.

Elena Lasconi a primit 531 de voturi, adică 94,31%, urmată de Octavian Berceanu cu 25 de voturi şi Dumitru Stanca – 7 voturi.

Elena Lasconi a declarat că acesta este anul în care democraţia din România poate fi salvată, motiv pentru care face apel la toate formaţiunile politice de dreapta să susţină proiectul la prezidenţiale al USR.

În ceea ce-l priveşte pe domnul Ciucă, este un militar de carieră, un domn cumsecade, am auzit de la multă lume, încă nu am vorbit cu domnia sa, dar urmează să o fac, pentru că sunt omul dialogului. Aş vrea să se gândească bine şi să cântărească bine ceea ce se întâmplă în acest moment în ţară şi dacă ne dorim cu toţii ca PSD-ul să nu ajungă la Cotroceni, să vină să susţină proiectul USR. Din păcate, nu prea îl mai dezlipeşte poporul de domnul Ciolacu. Atât doresc să-i spun, e un moment în care ar trebui să se gândească toată lumea bine, să lăsăm orgoliile şi să vedem care este binele României”.

Elena Lasconi are 52 de ani, este de profesie economist, cu o carieră de 25 de ani în televiziune. Din 2020 este primarul USR al municipiului Câmpulung Muscel, funcţie în care a fost realeasă în 2024.

Editor: IFA