You are currently viewing FRF a anunțat că echipa națională de fotbal a României va reveni la București cu un zbor de la Frankfurt, miercuri seara

FRF a anunțat că echipa națională de fotbal a României va reveni la București cu un zbor de la Frankfurt, miercuri seara

FRF a anunțat că echipa națională de fotbal a României va reveni la București cu un zbor de la Frankfurt care va ateriza la Aeroportul Henri Coandă la ora 23:20. Ei vor părăsi aeroportul prin salonul oficial, astfel că fanii nu vor putea interacționa cu jucătorii.

De la aeroport, echipa se va deplasa direct la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, Casa Tricolorilor, unde suporterii care doresc să îi întâmpine îi pot aștepta, spune FRF.

Federația Română de Fotbal face un apel către fani să nu vină la aeroport, deoarece nu va fi posibilă interacțiunea dintre echipă și suporteri în acest loc.

De asemenea, FRF menționează că nu toți jucătorii echipei naționale vor reveni în țară în această seară.
Reprezentativa tricoloră, „Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă de Olanda cu scorul de 3-0, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Editor: IFA