You are currently viewing Ileana Stana Ionescu va fi incinerată luni

Ileana Stana Ionescu va fi incinerată luni

Marea actriță Ileana Stana Ionescu va fi incinerată luni, 7 iunie, la opt zile după ce s-a stins din viață, pentru ca să ajungă în țară și fiul ei.

Soțul regretatei actrițe, Andrei Ionescu, a explicat de ce nu va fi înmormântată la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor, acolo unde se odihnesc marile personalități ale teatrului și filmului românesc. Acesta spune că nu s-au mai găsit locuri pe Aleea Artiștilor din Cimitirul Bellu și de aceea familia a decis să o incinereze, cu atât mai mult cu cât și mama artistei a fost incinerată.

Luni, Ileana mea va fi incinerată. Așa a vrut Ileana, pentru că mămica ei este tot incinerată și și-a dorit să fie lângă ea. Avem o casetă în cimitirul crematoriului vechi. Iar eu voi fi lângă ele, și eu doresc să fiu incinerat, sunt mii de urne acolo! Mulți mă întreabă de ce nu am înmormântat-o pe Aleea Artiștilor, la Cimitirul Bellu, însă acolo nu mai sunt locuri. Cine vrea să îi aducă o floare o poate face și la crematoriu, unde va avea urna. De ce va fi incinerată, atât de târziu, după 8 zile? Pentru că l-am așteptat pe fiul nostru să se întoarcă din America, sâmbătă vine, de-abia a găsit bilet de avion!” – a declarat Andrei Ionescu.

Editor: IFA