You are currently viewing Un sportiv de la CS Târgoviște a cucerit medalia de argint la Campionatul Național de lupte U15

Un sportiv de la CS Târgoviște a cucerit medalia de argint la Campionatul Național de lupte U15

  • Post category:ACTUAL / SPORT

Un nouă medalie importantă obținută de luptătorul dâmbovițean Marian Daniel Mihai! Sportivul legitimat la CS Târgoviște a reușit, duminică, să cucerească medalia de argint la Campionatul Național de lupte U15, desfășurat în Sala Sporturilor „Ladislau Simon” din Târgu Mureș, în perioada 5-7 iulie.

Luptătorul clubului târgoviștean, antrenat de Cornel Cornea, a devenit vicecampion al României la categoria 85 de kilograme. Sportivul a tras din greu pe durata competiției, dar și în ultimele săptămâni la antrenamente, până a intrat în posesia mult doritei medalii.

După ce și-a arătat potențialul și pe saltelele de la Târgu Mureș, Marian continuă seria rezultatelor mari realizate în acest an. La începutul lunii aprilie, dâmbovițeanul a cucerit aurul la Cupa României U15, iar în luna mai a reprezentat România la Campionatul European de lupte U15.

La ediția din acest an a Campionatului Național de Lupte U15 au participat peste 280 de sportivi, ce au reprezentat cluburi din toată țara.

M.I.