You are currently viewing Zece curse de pe Otopeni către Iași, Oradea și orașe din Europa au fost anulate de Tarom

Zece curse de pe Otopeni către Iași, Oradea și orașe din Europa au fost anulate de Tarom

Tarom a anunțat, într-un comunicat de presă, anularea a zece curse de pe aeroportul Otopeni, motivul fiind că, în cazul fiecărui zbor, câte un membru s-a declarat “inapt de zbor (…) Deciziile individuale ale piloților au fost luate în conformitate cu reglementările în vigoare, pentru a asigura securitatea și confortul pasagerilor și a echipajului”.

Cursele vizate sunt către Cairo, Beirut, Amman, Iași, Oradea, Istanbul, Budapesta, Frankfurt, Amsterdam și Paris.

“Departamentele Comercial, Ticketing, Call Center și o parte dintre piloți și însoțitorii de zbor sunt în acest moment în mobilizare operațională și iau în calcul rerutări sau alte alternative, timp în care se asigură pasagerilor de pe aeroport cele necesare”, se mai arată în informarea de presă.

Compania a transmis că, pentru mai multe informații, pasagerii pot apela centrul de suport, la numerele (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau pe adresele de e-mail: contact@tarom.ro, rezervari@tarom.ro.

Legat de situație, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a declarat că a cerut conducerii Tarom “să ia decizii administrative necesare pentru evitarea unor astfel de blocaje și pentru a preveni repetarea lor”.

Grindeanu a solicitat conducerii să vină cu un plan de restructurare, pentru a asigura capacitatea operativă.

Editor: IFA