You are currently viewing Patru copii răniți, după ce s-a rupt cablul tirolienei într-un parc de distracții din județul Hunedoara

Patru copii răniți, după ce s-a rupt cablul tirolienei într-un parc de distracții din județul Hunedoara

Patru copii cu vârste între 7 și 11 ani sunt răniți după ce au căzut cu tiroliana într-un parc de distracții din județul Hunedoara.

Conform primelor informații, incidentul s-a produs marți într-un parc de distracții din comuna Râu de Mori, iar copiii au căzut după ce s-a rupt cablul tirolienei.

Conform SAJ Hunedoara, copiii au între 7 și 11 ani, sunt conștienți, dar au multiple răni.

Un copil de 7 ani este dus cu elicopterul la Spitalul din Hunedoara, iar ceilalți vor merge tot la Hunedoara sau la Deva.

În parcul de distracţii Dinosaur World Transylvania, din comuna Râu de Mori, a avut loc un accident în urma căruia patru minori – doi băieţi şi două fete – au suferit traumatisme prin cădere de la înălţime. Din primele informaţii, s-a rupt cablul tirolienei iar cei patru copii au căzut de la o înălţime de 2-2,5 metri„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Lucian Morogan.

La faţa locului s-au deplasat un elicopter SMURD de la Caransebeş şi trei ambulanţe pentru a prelua victimele şi a le transporta la spital.

Editor: IFA