You are currently viewing Mesaj al Centrului de Transfuzie Dâmbovița, de Ziua Donatorului: „binele făcut din inima se întoarce întotdeauna la cel care-l face, întreit”

Mesaj al Centrului de Transfuzie Dâmbovița, de Ziua Donatorului: „binele făcut din inima se întoarce întotdeauna la cel care-l face, întreit”

Astăzi este Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Cu acest prilej, Ministerul Sănătăţii a transmis că nevoia de sânge şi produse de sânge sigure pentru transfuzii este esenţială pentru salvarea de vieţi. Și Centrul de Transfuzie Dâmbovița a postat un mesaj de mulțumire, astăzi, pentru toți colaboratorii care oferă o parte din ei, pentru sănătatea semenilor lor.

Ziua Mondială a Donatorului de Sânge ne da prilejul să mulțumim și să-i sărbătorim pe toți cei care donează sânge în mod voluntar, fără nicio recompensă, decât aceea de a salva milioane de vieți cu gestul lor! Obiectivul acestei zile este acela de a încuraja cât mai multe persoane apte să doneze sânge și conștientizarea importanței acestui gest umanitar fără de care nu s-ar putea obține atât de prețioasele componente sanguine necesare în transfuzie!
Cu acest prilej adresăm și noi donatorilor de sânge calde urări de bine și sănătate, pentru că binele făcut din inima se întoarce întotdeauna la cel care-l face, întreit.”

AUTOR: F.S.