You are currently viewing Uite mandatul, NU E mandatul!

Uite mandatul, NU E mandatul!

  • Post category:POLITIC

Adrian Țuțuianu NU A AVUT MANDAT din partea PSD Dâmbovița pentru a cere demisa președintelui partidului, Liviu Dragnea!

Bomba, care demontează afirmațiile lui Țuțuianu,  a fost detonată de fostul șef al administrației dâmbovițene, Alexandru Oprea, până nu cu multă vreme în urmă secretar executiv al social-democraților din județ.

Alexandru Oprea, una dintre victimele lui Adrian Țuțuianu în lupta acestuia pentru  controlul personal absolut asupra PSD Dâmbovița, spune că nici vorbă ca liderul organizației să fi primit mandat pentru a cere demisia lui Liviu Dragnea sau pentru a redacta vreo scrisoare deschisă prin care să transfere în spațiul public eventuale dispute interne.

play-rounded-fill

De fapt, ne-a declarat fostul președinte CJD, mandatul pe care îl avea Adrian Țuțuianu din partea organizației județene viza discutarea în CEx al PSD a aspectelor legate de agenda legislativă, programul de guvernare și, mențiune aparte, analiza activității miniștrilor și a guvernului în ansamblu.

Cât privește moralitatea demersului, Alexandru Oprea spune că trebuie să existe o limită până unde acceptăm fariseismul în Politică. Oprea (re)aduce în discuție maniera despotică, dictatorială a liderului PSD de a conduce organizația, pe care a transformat-o într-o feudă personală – sau cel puțin așa consideră.
”Dacă n-ar fi tragică (scrisoarea celor 3, n.n), a fi hilară. Tu, Adrian Țuțuianu, vorbești despre democratizarea partidului?”, îi transmite Alexandru Oprea fostului său partener de luptă politică, amintind nenumăratele situații în care Adrian Țuțuianu s-a remarcat prin brutalitatea cu care și-a impus controlul absolut nu doar asupra activității politice a PSD Dâmbovița, ci și în administrația județeană, care are în frunte o marionetă.