You are currently viewing Criza din PSD: ipocrizie 3×3

Criza din PSD: ipocrizie 3×3

  • Post category:POLITIC

Țuțuianu, Firea și Stănescu au fost părtași la toate acțiunile care îi sunt imputate lui Liviu Dragnea!

Țuțuianu nu are dreptul moral de arăta pe cineva cu degetul, atât timp cât în organizația PSD și în întreg județul Dâmbovița se poartă ca un stăpân absolut, eliminându-i pe toți cei care nu i se supun. În același timp, Adrian Țuțuianu, ca senator și membru al CExN PSD, a votat toate măsurile pe care acum încearcă să i le impute lui Dragnea: demiteri, schimbări de guvern, moțiuni de cenzură împotriva propriului guvern și altele.

Fost lider important al PSD Dâmbovița, Alexandru Oprea punctează că nici Adrian Țuțuianu, nici Gabriela Firea și nici Paul Stănescu nu sunt în măsură să arunce responsabilitatea altcuiva.

”Vă aduceți aminte cumva ca Adrian Țuțuianu să se fi opus în acea perioadă? Sau dl. Paul Stănescu, că erau parlamentari? Deci au mers și au făcut toate aceste lucruri împreună. (…) Nu sunt cei mai îndreptățiți să vorbească despre asta”, concluzionează fostul șef al CJD.

play-rounded-fill

Alexandru Oprea, președinte al CJD până la începutul acestui an – când printr-o lovitură de forță orchestrată de Adrian Țuțuianu a fost schimbat –  este în continuare unul dintre cei mai apreciați politicieni din județ. Un sondaj realizat luna trecută de Avangarde, casa de sondare apropiată de PSD, Alexandru Oprea apărea, surprinzător pentru mulți, în poziția a doua în topul încrederii, suflându-i în ceafă fostului său prieten și colaborator, Adrian Țuțuianu.

Deși în ultimele luni s-a detașat de activitatea politică, Oprea este în continuare membru PSD și consilier județean.

Zilele trecute, când oportuniștii se înghesuiau să îl felicite pe Țuțuianu pentru ”curaj”, Alexandru Oprea declara că acesta va pierde confruntarea cu Liviu Dragnea, ceea ce îi va atrage demiterea din fruntea PD Dâmbovița, spre binele județului.

Prima parte a predicției s-a împlinit. Pentru parte a doua, răbdare și tutun. Sau, cum ar spune un cunoscut fost lider PSD, ”lucrat” și el de Dragnea: popcorn și coca cola!