You are currently viewing Târgoviște Triatlon, ediție inaugurală

Târgoviște Triatlon, ediție inaugurală

  • Post category:ACTUAL / SPORT
play-rounded-fill

Complexul Turistic de Natație devine, cu fiecare zi ce trece, organizator și gazdă a celor mai importante competiții sportive județene și nu numai.

Deși titulatura ar putea sugera că aici se organizează doar concursuri de înot, grație eforturilor municipalității – implicit ale conducerii CTN – complexul a devenit centrul vieții sportive dâmbovițene.

Cel mai recent eveniment a fost Târgoviște Triatlon, competiție la care au luat startul mai bine de 100 de sportivi dâmbovițeni, de toate vârstele.

”Complexul de Natație este un deschizător de drumuri pe o zonă sportivă care nu prea a fost valorificată (…) După ce înotul a devenit un sport de masă în Târgoviște, (…) iată că aici s-a organizat și o competiție de atletism. Sigur că este prima ediție, sigur că vrem să dezvoltăm acest tip de competiție”, a declarat pentru Bazar Media, Cristian Daniel Stan, primarul municipiului.

Târgoviște Triatlon, competiție organizată de Primăria Târgoviște prin Direcția Complexul Turistic de Natație s-a desfășurat duminică, începând cu ora 10.00 și a aliniat la start peste 100 de sportivi, cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani sau chiar peste această limită!

Concurenții au avut de depășit trei probe: viteză (50 m), rezistență (600 m, 800 m) și aruncarea mingii de oină. Competiția a fost organizată pe grupe de vârstă: 9 ani și mai mici, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani, 16-18 ani, peste 18 ani (masculin și feminin).

La final, toți participanții de la Târgoviște Triatlon au fost premiați.

”…vrem să organizăm cât mai multe evenimente, să contribuim la diversificarea acestora și să încercăm să educăm oarecum comunitatea, să participe cât mai mult la activitățile sportive și nu numai, pe care șe organizăm. Avem tot ce ne trebuie și este păcat să nu profităm de dotările pe care Complexul Turistic de Natație le are”, ne-a declarat directorul CTN, Ciprian Prisăcaru.

Până la următorul eveniment dedicat comunității, felicitări organizatorilor, felicitări participanților.