You are currently viewing Ștefan: bilanțul guvernarii, pe plus

Ștefan: bilanțul guvernarii, pe plus

  • Post category:POLITIC

Creșterea economică – ”cea mai mare din Europa”, creșterea PIB-ului dar și veniturilor unor categorii de cetățeni ai României, Legea Offshore – sunt doar câteva elementele pe care dep. Corneliu Ștefan a ținut să le evidențieze, într-o succintă prezentare a bilanțului guvernării PSD-ALDE.

video
play-rounded-fill

Dacă opoziția instituționalizată este aproape inexistentă, coaliția guvernamentală se confruntă cu o virulentă campanie de demonizare inițiată de ”stradă”(!) și de (o anumită) presă, care dinamitează orice decizie, act normativ sau inițiativă a puterii, transformând repulsia românilor față de politicienii corupți, în instrumente de propaganda.

Cu toate acestea, o bună parte a electoratului respinge isteria și excesele așa-zișilor ”patrioți” grupați în structuri care cu greu ar putea să justifice bogăția logistică de care se bucură – care pentru cunoscători se traduce în cifre cu multe zerouri. Și, chiar dacă în mare parte condamnă anumite derapaje ale PSD-ului condus de Dragnea, comportamentul anti-democratic și încercarea de a subordona instituțiile-cheie ale statului, românii sunt mai degrabă interesați de fapte, nu de vorbe sau propagandă, indiferent de cine o întreține și cui îi folosește.

Iată de ce bilanțul prezentat zilele trecute de Corneliu Ștefan, este bine venit, dacă nu pentru altceva, măcar pentru că românii au dreptul să audă ce au de spus TOȚI actorii politici, iar mai apoi să decidă pe cine susțin.

Și pentru că subiectul merită toată atenția, vă sugerăm să alocați câteva minute din timpul dumneavoastră materialului pe care vi-l prezentăm. La urma urmelor, aveți dreptul să fiți informați!