You are currently viewing Acces facil spre stațiunea Peștera-Padina

Acces facil spre stațiunea Peștera-Padina

  • Post category:ACTUAL

Pentru cei ce doresc să ajungă în stațiunea Peștera-Padina din Munții Bucegi, o veste bună: se circulă în condiții bune pe drumul DJ714 (Sanatoriu Moroeni – Peștera).

Chiar dacă DJ 713 (Cota 1000-Dichiu) este încă impracticabil, porțiunea de drum de la Moroeni (via Sanatoriu) și până la intersecția cu Trans Bucegi este bine întreținută, utilaje de deszăpezire acționând constant pe drum.

Potrivit reprezentanților Asociației de Turism Peștera-Padina (ATPP), chiar dacă lanțurile antiderapante nu sunt obligatorii în condițiile actuale de drum, este recomandat să le aveți în portbagaj!

Se poate circula cu orice tip de mașină, nu doar cu vehicule cu tracțiune integrală.

Potrivit ATPP, reprezentanții administrației județene au dat asigurări că mâine, 17 ianuarie, DJ713 (Cota 1000-Dichiu) va fi redeschis circulației.

Reamintim că ieri, din pricina ninsorilor abundente din ultima perioadă, o porțiune de drum în apropierea Cabanei Dichiu a fost acoperită cu zăpada căzută de pe versant.

Și la această oră se lucrează pentru curățarea segmentului de drum respectiv, așa încât de mâine să se poată relua traficul în condiții normale pentru această perioadă.