Un deputat PNL acuză: Dragnea și-a pierdut uzul rațiunii!

Dragnea trebuie schimbat din fruntea Camerei Deputaților! În opinia deputatului liberal Cezar Preda, opoziția ar trebui să se concentreze pe schimbarea lui Liviu Dragnea din fruntea camerei inferioare a Parlamentului.

”Noi, ca opoziție, nu putem face ordine în interiorul Partidului Social Democrat, dar cred că putem face (…) ordine în Camera Deputaților”, afirmă dl. Preda.

În opinia fruntașului PNL, ar trebui ca partidele de opoziție să fie mai puțin preocupate de ceea ce se întâmplă în interiorul PSD și să se concentreze pe corectarea derapajelor comise de actuala putere. Iar aducerea Camerei Deputaților sub zodia normalității, ar fi un pas important. Sau, cum spune Cezar Preda, principalul obiectiv al deputaților din opoziție, indiferent de culoarea politică, ar fi schimbarea lui Liviu Dragnea. ”Este un obiectiv realizabil”, susține Cezar Preda, arătând că odată atins acest obiectiv, activitatea Camerei Deputaților ar intra pe un făgaș normal.

Un demers concertat al opoziției, de înlocuire a lui Liviu Dragnea, ar fi un succes chiar dacă nu s-ar finaliza cu demiterea celui în cauză, pentru că, așa cum subliniază deputatul Cezar Preda, ”…ar crea posibilitatea ca acest lider, care și-a pierdut uzul rațiunii, să-și revină la normal… sau să plece!”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *