You are currently viewing ”Miracol” PSD: vaca s-a transformat în pupăză!

”Miracol” PSD: vaca s-a transformat în pupăză!

  • Post category:POLITIC

PSD a promis lapte și miere iar acum ne arată… pupăza! Sau, cum spune un deputat PNL, PSD se încurcă în propriile minciuni.

După avalanșa de promisiuni din 2016, PSD ar trebui pus la colț de opoziție folosind, pe post de muniție, chiar programul mai mult decât generos cu care PSD a câștigat alegerile. În Consiliul Județean, liberalii ar trebui să propună și să încerce adoptarea acelor măsuri propuse de PSD și care sunt cu adevărat importante pentru dâmbovițeni.

”PSD a promis de toate”, sublinia deunăzi Cezar Preda, ”și cu promisiunile alea frumoase au câștigat alegerile. Este timpul să-i obligăm să-și respecte programul pentru care au fost votați”.

Altfel spus, reprezentanții PNL ar trebui să introducă în dezbatere proiecte Hotărâri care ă pună în aplicare măsuri promise de PSD. ”Să vedem dacă vor vota împotriva propriilor promisiuni”, spune deputatul liberal.

Momentul este potrivit pentru a contabiliza realizările majorității, iar alegerile care e apropie reprezintă un bun moment de reflecție pentru electorat. Electorat care, crede Cezar Preda, este profund dezamăgit de felul în care social-democrații au pus în aplicare programul din 2016.

”Și eu, ca deputat al Partidului Național Liberal, regret sincer că n-au făcut măcar parte din promisiuni”, a completat Cezar Preda.

play-rounded-fill