You are currently viewing Deputat PNL: PSD este unicul nostru adversar!

Deputat PNL: PSD este unicul nostru adversar!

”Noi nu avem alt adversar decât PSD. Dacă uităm acest lucru, e rău!”

Deși alegerile europarlamentare bat, practic, a ușă, PNL Dâmbovița pare lovit de  schizofrenie catatonică. Cu excepția câtorva flori oferite de juniorii liberali de 1 martie, PNL aproape nu a există de ceva vreme. Și asta exact în perioada cea mai delicată, raportată la miza scrutinului din 26 mai.

Spre deosebire de activul de partid (fidel până la slugărnicie) ce orbitează în jurul președintelui parașutat de la centru, singurul reprezentant de marcă al liberalilor dâmbovițeni care înțelege gravitatea situației este deputatul Cezar Preda.

Recunoscut pentru talentul său de a deveni antipatic șefilor din partid – datorită (sau din cauza?!) curajului de a exprima puncte de vedere ce nu sunt pe placul conducerii, Cezar Preda a declarat recent că în PNL sunt probleme și în ceea ce privește identificare prietenilor sau a adversarilor.

Dacă raportat la competitorii politici, conducerea PNL se comportă aidoma bețivanului care lovește – sau încercă să lovească – pe toți ci din jur, Cezar Preda consideră că partidul ar trebui să se concentreze asupra unicului adversar real:PSD.

play-rounded-fill

”Rămân la părerea că adversarul principal al Partidului Național Liberal este Partidul Social Democrat. Noi nu avem alt adversar. Nu-l avem nici pe Cioloș, nici USR, nici UDMR… nu sunt adversarii noștri. Adversarul nostru este Partidul Social Democrat. Dacă uităm asta, s-ar putea să avem probleme. Eu sper să nu uităm”, avertizează Cezar Preda