You are currently viewing Mihai Tudose l-a scos pe Țuțuianu de pe listele Pro România

Mihai Tudose l-a scos pe Țuțuianu de pe listele Pro România

Bizareria din listele Pro România pentru europarlamentare a fost lămurită: Adrian Țuțuianu a fost scos de pe listă la solicitarea imperativă a lui Mihai Tudose. ”Dacă Țuțuianu e pe listă, eu plec din partid”, ar fi spus fostul prim-ministru.

În emisiunea Punctul pe I de la Columna Tv, Radu Popa, fost deputat de Târgoviște, a explicat că la o ședință de lucru a Pro România, la Alba Iulia, Adrian Țuțuianu ar fi provocat un scandal monstru cu fostul lui șef la Guvern, în urma căruia Mihai Tudose ”a bătut cu pumnul în masă și a pus că dacă îl pune pe Adrian Țuțuianu pe listă, el pleacă din partid”.

Informația oferită de Radu Popa explică surprinzătoarea (până acum!) dispariție a lui Țuțuianu din lista candidaților pentru europarlamentare.  Într-o conferință de presă, cu doar câteva zile înainte de incidentul descris de Popa, Țuțuianu anunțase că în mod cert va fi pe liste.

Nu este singura neplăcere pentru fostul tătuc al PSD Dâmbovița. Potrivit unor surse apropiate de conducerea partidului, Victor Ponta ar fi extrem de nemulțumit de rezultatele –dar mai ales de comportamentul – lui Țuțuianu. Asta înseamnă că viitorul politic al acestuia din urmă este pus serios sub semnul întrebării, doar un ipotetic succes răsunător la alegerile pentru Parlamentul European, putând salva cariera lui Țuțuianu. Cel puțin în partidul condus de Victor Ponta.

play-rounded-fill