You are currently viewing Radu Popa: Țuțuianu se credea stăpân de sclavi!

Radu Popa: Țuțuianu se credea stăpân de sclavi!

  • Post category:POLITIC

Adrian Țuțuianu nu a fost niciodată un lider adevărat, ci doar un ”vătaf isteric și lipsit de scrupule”, spun adversarii săi.

Fost consilier al premierului (pe atunci) Victor Ponta, Radu Popa îl desființează pe Țuțuianu, care ”…nu a fost președinte de organizație, a fost stăpân de sclavi – cel puțin așa se purta, Ca un vătaf pe plantație. Iar primarii nu sunt sclavi! Consilierii județeni nu sunt sclavi. Oamenii care muncesc în deconcentrate, nu sunt sclavi! Rezultatele PSD sunt rezultatele muncii lor, ale unei echipe, nu ale unui om!” punctează Radu Popa.

Bilanțul lui Adrian Țuțuianu în fruntea PSD Dâmbovița nu este unul prea luminos, declară Radu Popa, proaspăt ales vicepreședinte al organizației.

În emisiunea ”Punctul pe I” de la Columna Tv, Popa a demontat mitul liderului providențial, pe care apropiații fostului baron încearcă să îl promoveze.

”…mandatul de lider PSD Dâmbovița al lui Adrian Țuțuianu a însemnat așa:

Un președinte executiv care era de la Bistrița – și nu mai era venetic!

A însemnat o doamnă foarte apropiată de dumnealui și care era un factotum în partid,(…) deputatul Oana Vlăducă, despre care toată lumea spune că se ducea pe la toate instituțiile statului și punea și făcea și desfăcea și numea și desnumea și sucea și învârtea.

A însemnat numirea unui președinte de Consiliu Județean care nu avea nicio calitate pentru a fi președinte de CJ.

A mai însemnat (…) numirea în deconcentrate a unor persoane cum este directorul de la CJAS, care a fost destituit printr-un control de toată rușinea, de toată jena.”

În aceste condiții, spune Radu Popa, este cel puțin caraghioasă acuzația lui Țuțuianu, care vizează o presupusă camarilă a Rovanei Plumb.

play-rounded-fill