You are currently viewing Ana, lui Țuțuianu: nu mă implicați în meciurile dumneavoastră personale!

Ana, lui Țuțuianu: nu mă implicați în meciurile dumneavoastră personale!

Campania online agresivă a fostului președinte PSD, Adrian Țuțuianu, generează replici pe măsură, tensionând și mai mult relațiile acestuia cu foștii colegi de partid.

Degradarea accelerată a imaginii de lider atotputernic îl împinge pe dl. Țuțuianu spre gesturi în egală măsură contraproductive și reprobabile, ceea ce l-a plasat în conflict deschis cu foștii colaboratori. Este cazul primarului de la Pucioasa, Constantin Ana, folosit de Adrian Țuțuianu în războiul său cu PSD. Replica primarului Ana nu s-a lăsat mult așteptată.

Într-un mesaj publicat pe Facebook îi bate obrazul fostului președinte PSD Dâmbovița: ”…domnul Adrian Țuțuianu m-a enumerat în rândul primarilor nemulțumiți de Legea bugetului de stat! Iar acest lucru este foarte adevărat! Îl rog însă pe fostul meu președinte să stopeze acțiunea de folosire a mea și a orașului Pucioasa în războaiele personale”, i-a replicat Ana lui Țuțuianu, pe care îl acuză că ar fi la originea unor acțiuni profund dăunătoare orașului său.

”Cred că a fost destul faptul că atât eu cât și întregul oraș am fost sacrificați în 2012 în interesul lui personal, Pucioasa intrând atunci în cei mai negri 4 ani din istoria sa! Cred că a trecut prea puțin timp ca să fi uitat de când Pucioasa a pierdut un consilier Județean doar pentru faptul că protesta la adresa celui ce îi era pe atunci șef!

Simt nevoia să îi aduc aminte fostului meu coleg faptul că, în vremuri nu foarte îndepărtate, se afla în tabăra celor ce îngrădeau permanent dreptul la opinie atât al meu cât și al colegilor mei, fapt pentru care în urmă cu aproximativ un an am demisionat din echipa pe care o conducea!

(…) Am reprezentat prea mult timp o parte din “mobilierul” pe care dumneavoastră v-ați cățărat pentru a vă atinge obiectivele proprii!”

O zi mai târziu, în emisiunea PUNCTUL PE I de la Columna Tv, Constantin Ana a reluat reproșul la adresa lui Adrian Țuțuianu, explicând care a fost picătura ce a umplut paharul în relația cu fostul său șef pe linie de partid:

”Datorită faptului că unul dintre consilierii județeni, din Pucioasa, ce urma să intre pe listă, a fost ”sărit” voluntar și contrar prevederilor statutare – mă rog, tot eu am rezolvat această problemă – și nu a mai ajuns consilier județean pentru niște poziții contra d-lui Dragnea – erau niște critici de foarte multe ori foarte bine argumentate – am decis că este cazul să ies din acea echipă în care mă simțeam (…) ca un mobilier.

Ajunsesem să fim (în BPJ, n.n) doar pentru că nu ieșea numărul de vicepreședinți și m-am retras”.

play-rounded-fill

Foto: politica-broastei.ro