You are currently viewing Un nou record la Complexul de Natație: Cupa „1 Mai” la înot!

Un nou record la Complexul de Natație: Cupa „1 Mai” la înot!

  • Post category:ACTUAL / SPORT

În scurta sa existență, Complexul Turistic de Natație a reușit să monopolizeze evenimentele sportive de anvergură organizate la Târgoviște. Competiții naționale sau cu participare internațională, stagii de pregătire pentru loturile naționale sau concursuri pentru cei mai mici înotători, reprezintă tot atâtea prilejuri de a dovedi că Târgoviște se înscrie fără drept de apel pe harta destinațiilor de top, în materie de sport.

Cel mai recent eveniment, încheiat cu doar câteva ore în urmă, a stabilit și un nou record: peste 500 de sportivi de la 21 de cluburi din toată țara au luat startul la Cupa ”1 Mai” la înot.

Foarte important pentru dâmbovițeni, 9 dintre cele 21 de cluburi înscrise în competiție sunt din Dâmbovița: CSM Târgoviște, CS Târgoviște, Chindia Târgoviște, Anyo Aqua Târgoviște, Dolphins Târgoviște, Dacos Târgoviște, Flash Team Târgoviște, LT I.C. Vissarion Titu, LT Goga Ionescu Titu, cărora li se alătură ACS Contratimp, unde sunt legitimați mulți sportivi dâmbovițeni.

Lista cluburilor este completată de Școala Academician Mihai Voiculescu Giurgiu, Focus București, Aqua Sport Citius București, Aqua Team București, Bucharest Sport Club, CSM București, Olimpia București, Școala Ion Câmpineanu Câmpina, Renovatio Sport Club București, CSȘ Ploiești și CSȘ București.

Pentru a înțelege nivelul ridicat al competiției, trebuie spus că, spre deosebire de alte competiții similare, Cupa „1 Mai” este rezervată sportivilor și elevilor de la Cluburile Copiilor și din la clase cu program vocațional înot, CSȘ-uri și alte cluburi din județ și din țară, specializate pe această disciplină olimpică. Concursul de duminică s-a adresat categoriilor de vârstă 7-13 ani (2012-2006) și 14-19 ani (2005-2000).

Întinsă pe 8 ore de competiție, competiția găzduită de Complexul Turistic de Natație contabilizează aproape 200 de starturi și 100 de festivități de premiere!

Printre sportivii medaliați au fost și înotători  de la Clubul Sportiv Municipal – Palatul Copiilor Târgoviște, ACS Contratimp, Liceul Goga Ionescu Titu sau Renovatio – EU POT Târgoviște (rezultatele complete sunt disponibile AICI).

Organizatorii evenimentului au fost Primăria Municipiului Târgoviște, Palatul Copiilor Târgoviște, Clubul Sportiv Municipal Târgoviște și Direcția Complex Turistic de Natație.
Felicitări tuturor!