You are currently viewing Refaceți calculele: Alexandru Oprea CANDIDEAZĂ!

Refaceți calculele: Alexandru Oprea CANDIDEAZĂ!

Apropierea datei de desfășurare a Conferinței Județene a PSD Dâmbovița, unde se va alege o nouă echipă de conducere, provoacă o agitație de nedescris în sânul organizației.

Zvonul că actualul președinte nu ar mai candida pentru șefia organizației a stârnit imaginația și ambiția unora dornici de a se instala în fotoliul care ar urma să fie eliberat de europarlamentarul  și, probabil, comisarul european, Rovana Plumb.

Pe canale neoficiale, se prezintă  mai multe formule de conducere post-Rovana, iar lipsa unor informații oficiale alimentează zvonistica.

Dar lucrurile capătă deja o altă turnură după ce, în emisiunea Punctul pe I de la Columna Tv, Alexandru Oprea a anunțat că va candida pentru una dintre cele două poziții de la vârf: președinte sau președinte executiv!

Având de partea sa experiența politică și administrativă, dar, se pare, și susținerea actualei titulare a funcției, Alexandru Oprea este un candidat redutabil.

Este de așteptat ca, în cazul în care Rovana Plumb va candida totuși pentru funcția de președinte – așa cum încă susțin apropiații acesteia – Alexandru Oprea sa vizeze postul de președinte executiv. Dacă d-na Plumb renunță la candidatură, mai mult ca sigur dl. Oprea va candida pentru funcția supremă.

play-rounded-fill