Refaceți calculele: Alexandru Oprea CANDIDEAZĂ!

Apropierea datei de desfășurare a Conferinței Județene a PSD Dâmbovița, unde se va alege o nouă echipă de conducere, provoacă o agitație de nedescris în sânul organizației.

Zvonul că actualul președinte nu ar mai candida pentru șefia organizației a stârnit imaginația și ambiția unora dornici de a se instala în fotoliul care ar urma să fie eliberat de europarlamentarul  și, probabil, comisarul european, Rovana Plumb.

Pe canale neoficiale, se prezintă  mai multe formule de conducere post-Rovana, iar lipsa unor informații oficiale alimentează zvonistica.

Dar lucrurile capătă deja o altă turnură după ce, în emisiunea Punctul pe I de la Columna Tv, Alexandru Oprea a anunțat că va candida pentru una dintre cele două poziții de la vârf: președinte sau președinte executiv!

Având de partea sa experiența politică și administrativă, dar, se pare, și susținerea actualei titulare a funcției, Alexandru Oprea este un candidat redutabil.

Este de așteptat ca, în cazul în care Rovana Plumb va candida totuși pentru funcția de președinte – așa cum încă susțin apropiații acesteia – Alexandru Oprea sa vizeze postul de președinte executiv. Dacă d-na Plumb renunță la candidatură, mai mult ca sigur dl. Oprea va candida pentru funcția supremă.

Lasă un răspuns

5840 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
11 AUGUST 2020, COVID-19 – VEZI SITUAȚIA DIN DÂMBOVIȚA

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, peste 300 de politiști din cadrul...