Alexandru Oprea (re)confirmă candidatura pentru președinția PSD Dâmbovița

Nu mai este nici un dubiu: Alexandru Oprea va candida la alegerile interne din 6 septembrie, pentru o funcție la vârful organizației!

Informația a fost furnizată chiar de președintele CJD, în direct, la Columna TV. Singura necunoscută a fost și rămâne postul pentru care va opta.

Așa cum spunea și în urmă cu aproximativ 10 zile, fruntașul social-democrat își va depune candidatura pentru funcția de președinte sau cea de președinte executiv. Decizia finală o va lua după o serie de consultări în interiorul partidului, la finele acestei săptămâni.

Dl. Oprea a anunțat că elementul care va determina alegerea uneia dintre cele două variante este poziția actualului președinte, Rovana Plumb. Europarlamentar, propusă pentru funcția de comisar european, d-na Plumb ar putea renunța la candidatura pentru un nou mandat în fruntea organizației județene, caz în care dl. Oprea va candida pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița. Dacă, însă, Rovana Plumb va dori să ceară votul delegaților pentru un nou mandat, Oprea va alege să candideze pentru funcția de președinte Executiv.

Așadar, în 2-3 zile vom afla nu numai dacă Dâmbovița va avea un comisar european, ci și care vor fi candidații ce vor intra în linie dreaptă pentru preluarea frâielor conducerii PSD Dâmbovița.

Lasă un răspuns

5840 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
11 AUGUST 2020, COVID-19 – VEZI SITUAȚIA DIN DÂMBOVIȚA

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, peste 300 de politiști din cadrul...