You are currently viewing Alexandru Oprea : Țuțuianu trebuie să ceară scuze PSD!

Alexandru Oprea : Țuțuianu trebuie să ceară scuze PSD!

Scenariul Țuțuianu back to PSD nu este cu totul exclus. După cum nici o alianță politico-electorală cu Pro România nu este imposibilă. Dar nu oricum și nu în orice condiții! Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița nu uită că Țuțuianu a fost unul dintre artizanii doborârii Guvernului PSD, că Țuțuianu a votat constant împotriva și a atacat permanent PSD.

Aceia din PSD Dâmbovița favorabili reprimirii lui Adrian Țuțuianu în partid – sau măcar unei colaborări strânse, sub forma unei alianțe politice, electorale cu Pro România,  trebuie să țină cont de toți acești factori.  Alexandru Oprea afirmă răspicat că primul pas pe care Țuțuianu ar trebui să îl facă, ar fi să ceară scuze partidului pe care l-a trădat și atacat permanent.

Cu titlu personal, Alexandru Oprea a anunțat că își rezervă dreptul de a sancționa pe cale justiției.”M-a făcut în fel și chip, o să îi cer să demonstreze acele alegații, dacă nu le va demonstra, mi se pare corect și firesc să plătească”, a declarat Oprea.

play-rounded-fill

”Nu trebuie să uite colegii mei că, prin votul lui Adrian Țuțuianu, partidul Social Democrat a plecat de la guvernare. Nu trebuie să uite colegii ei că NU organizația Dâmbovița l-a exclus din partid pe Adrian Țuțuianu, ci este o decizie a CEx Național generată de miște fapte ale lui Adrian Țuțuianu.

Nu trebuie să uite colegii mei că, de un an și mai bine, Adrian Țuțuianu, la fiecare ieșire publică, a atacat PSD Dâmbovița, PSD central. Președintele Consiliului Județean, Alexandru Oprea.

Eu mă pot așeza la masă cu oricine. Adrian Țuțuianu să vină, să aibă decența să-și ceară scuze pentru toate aceste lucruri – nu mie, partidului (..). Sigur că îmi voi apăra reputația și am făcut niște acțiuni în instanță, împotriva unor declarații ale respectivului domn. M-a făcut în fel și chip, o să îi cer să demonstreze acele alegații, dacă nu le va demonstra, mi se pare corect și firesc să plătească.

Nă pot așeza la masă cu oricine. Putem face, să spunem, alianțe politice și electorale cu oricine, am făcut inclusiv cu PNL, d-apoi cu niște oameni, colegi care au plecat.

Dar, în același timp, trebuie să înțelegem că PSD, așa cum e el, are în Dâmbovița un bazin electoral măcar de un 35%, pe când Pro România…”, a mai spus liderul social-democrat.