You are currently viewing Alexandru Oprea: ”vom câștiga de o manieră categorică!”

Alexandru Oprea: ”vom câștiga de o manieră categorică!”

Alegerile interne din PSD Dâmbovița vor fi câștigate ”de o manieră categorică” de echipa din care face parte, afirma Alexandru Oprea, vicepreședinte al organizației și candidat pentru funcția de președinte executiv.

Oprea a declarat că astfel se va pune capăt turbulențelor care, de mai bine de un an, au șubrezit serios una dintre cele mai performante organizații județene PSD.

De altfel, echipa Rovana Plumb (candidat pentru un nou mandat de președinte PSD Db) – Alexandru Oprea (candidat pentru poziția de președinte executiv) se bucură de o foarte bună relație cu actuala conducere a PSD la nivel central, Oprea anunțând că va susține, la Congresul partidului, actuala formulă de conducere.

”Atât eu cât și doamna Rovana Plumb avem o relație forte bună cu conducerea Partidului Social democrat, e drept, interimară deocamdată, pe care o s-o susținem și la un viitor Congres, pe care-l vom avea”, a spus Alexandru Oprea.

Întrebat dacă are un pronostic pentru duminică (la Conferința Județeană a PSD), răspunsul a fost tranșant: ”vom câștiga de o manieră categorică!”

play-rounded-fill