You are currently viewing SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN: SEMNAL DE ALARMĂ ÎN CONTEXTUL EXTINDERII ÎMBOLNĂVIRILOR CU CORONAVIRUS

SENATORUL TITUS CORLĂȚEAN: SEMNAL DE ALARMĂ ÎN CONTEXTUL EXTINDERII ÎMBOLNĂVIRILOR CU CORONAVIRUS

  • Post category:ACTUAL

Din cauza extinderii numărului îmbolnăvirilor cu Coronavirus (COVIT 19), care crește în România de la o zi la alta, se impune aplicarea unor măsuri speciale pentru sănătatea și siguranța cetățenilor. Modalitatea în care este gestionată la momentul actual această criză de sănătate publică de către Guvernul României, care se pare că mai mult își dorește organizarea de alegeri anticipate decât să acorde importanță acestei epidemii în fața căreia România este vulnerabilă mai ales din cauza crizei politice și a jocurilor de culise. Îngrijorat de această lipsă de implicare a actualilor guvernanți în ceea ce privește epidemia de Coronavirus, senatorul PSD Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului României, însărcinat cu exercitarea temporară a atribuțiilor de Președinte, a făcut astăzi un apel către PNL să lase deoparte jocurile politice și să transmită de urgență Parlamentului pachetul de măsuri legislative necesare pentru gestionarea crizei de sănătate publică cu care se confruntă România.

„În contextul evoluțiilor actuale legate de epidemia de Coronavirus, PSD adresează încă un apel către PNL și Guvernul Orban la responsabilitate. În aceste zile, prioritatea tuturor decidenților politici trebuie să fie sănătatea și siguranța cetățenilor. Orice jocuri politice trebuie să înceteze!

România este vulnerabilă în fața epidemiei din cauza crizei politice prelungite. Un guvern interimar, cu puteri limitate, nu poate gestiona eficient combaterea epidemiei. Solicităm Guvernului și autorităților responsabile să transmită DE URGENȚĂ Parlamentului pachetul de măsuri legislative necesare pentru gestionarea crizei de sănătate publică cu care ne confruntăm. Este timpul ca toate forțele politice să acționeze unitar astfel încât Statul să aibă un răspuns coerent și cât mai puține vieți să fie puse în pericol. România are nevoie de responsabilitate și de fapte, mai puțină politică și mai multe acțiuni concrete pentru sănătatea și siguranța cetățenilor”, a subliniat senatorul PSD de Dâmbovița, Titus Corlățean, vicepreședinte al Senatului României însărcinat cu exercitarea temporară a atribuțiilor de Președinte.