You are currently viewing Locuitorii din Cisnădie nu mai au voie să se așeze pe băncile din oraș

Locuitorii din Cisnădie nu mai au voie să se așeze pe băncile din oraș

  • Post category:ACTUAL
Locuitorii din Cisnădie nu mai au voie să se așeze pe băncile din oraș, după ce angajați ai Primăriei au pus afișe cu mesaje care-i îndeamnă pe oameni să stea acasă, măsura fiind menită să prevină răspândirea infectării cu noul coronavirus.
„Una dintre măsurile Primăriei Cisnădie a fost aceea de a pune afișe pe băncile din orașul Cisnădie cu mesajul de recomandare :Interzis să vă așezați pe bancă! Evitați aglomerația. Stați acasă! De asemenea, locurile de joacă au fost închise, tocmai pentru a convinge oamenii să nu mai socializeze afară din case și pentru a-i proteja de contactarea virusului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cisnădie, Daniel Mihăilescu.

Potrivit acestuia, pe site-ul Primăriei Orașului Cisnădie există o secțiune specială dedicată informațiilor despre COVID – 19. „Mai multe informatii găsiți pe site-ul nostru, la noul buton creat, COVID – 19, unde veți găsi comunicatele privind măsurile luate la nivel local, precum și hotărârile adoptate la nivel național”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cisnădie.