HALUCINANT! GUVERNUL ROMÂNIEI NU CREDE ÎN UTILITATEA DEZINFECTĂRII STRĂZILOR DAR IMPUNE DEZINFECTAREA SCĂRILOR DE BLOC!

Pe siteul oficial al Guvernului României, în cadrul Campaniei de informare în contextul epidemiei de coronavirus, la întrebarea Dezinfectarea străzilor ajută la combaterea Covid-19? Răspunsul, halucinant de simplu este NU!

Fb Img 1586100640887

După ce în toată țara, și vedem chiar în multe părți ale lumii, administrațiile locale fac eforturi extraordinare să dezinfecteze străzile, unii chiar spălându-le cu dezinfectant, alții stropindu-le, răspunsul oficial este că această operațiune este inutilă.

O discrepanță majoră, o contradicție ce ne duce cu gândul la o firească întrebare: păi, dacă străzile sunt dezinfectate degeaba, atunci scările de bloc, obligație pentru administrațiile locale impusă prin ordonanță militară, la ce se mai dezinfectează?

Trăim cumva vreo scenă de teatru absurd? Răspunde la întrebări pe siteul oficial cineva care nu se pricepe? Cei ce au prevăzut dezinfectarea scărilor în Ordonanța militară, habar nu au avut dacă e degeaba? Atunci de ce mai consumăm atât de multe fonduri publice? Amăgim oamenii, ori numai aruncăm praf în ochi, praf electoral în ochi de votanți?

Știam că Guvernul României a cerut prin Ordonanța militară dezinfectarea străzilor, dar pe siteul oficial comunică altceva?

Suntem curioși care este adevărul, nu de alta, dar cetățenii sunt intrigați, chiar dacă pentru unii comunicarea unitară și logică e o problemă!

4033 More posts in ACTUAL category
Recommended for you
Caz cutremurător în Maramureș. Persoane RĂPITE din gări și ținute în SCLAVIE, sub LACĂT. Descinderi DIICOT

O grupare specializată în trafic de persoane a fost destructurată astăzi de procurorii DIICOT în...