You are currently viewing Constantin Ana: Guvernanții noștri s-au răzgândit! Nu mai e obligatoriu să montăm dispozitive cu soluții de dezinfectare!

Constantin Ana: Guvernanții noștri s-au răzgândit! Nu mai e obligatoriu să montăm dispozitive cu soluții de dezinfectare!

Asa cum ne-au obisnuit guvernantii s-au razgandit!

Montarea dispozitivelor cu solutii dezinfectante nu mai este obligatorie, are doar caracter de recomandare!

Mai mult, factorii decidenți au realizat faptul ca spatiul comun al scarilor de bloc nu este domeniu public ci apartine locatarilor din condominiu, care au si ei mai nou obligatii…

Cu toate astea noi am incercat sa fim elevi silitori si sa ne facem temele, incapatanandu-ne totusi sa nu invatam din greselile altor orase, unde dispozitivele montate au disparut aproape instantaneu!

Asa ca, de ieri distribuim si noi dispersoare de solutii dezinfectante, deocamdata insa, numai in scarile de bloc dotate cu interfon!

Restul scarilor vor intra in etapa a doua, daca locatarii vor lua hotarari de siguranta pentru a preveni disparitia dispozitivelor!

Multumirile mele merg catre cei de la „CUTIA CU MEDICAMENTE” ce ne-au donat cateva zeci de dispozitive si fara de care nu puteam sa ne conformam cerintelor legale nici macar partial!

De aici incolo incepe un examen, inca o proba de viata, pe care sper sa o trecem cu bine, respectandu-ne reciproc, cetateni si autoritati!

Va saluta al vostru prieten, Ana Constantin!„, a scris pe Facebook, primarul orașului Pucioasa.