You are currently viewing Asociația Marilor Rețele Comerciale din România: Suntem pregătiţi pentru un flux crescut de clienți!
9 1490

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România: Suntem pregătiţi pentru un flux crescut de clienți!

  • Post category:ACTUAL / SOCIAL

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR), în numele membrilor săi, dă asigurări tuturor consumatorilor că magazinele sunt pregătite pentru a face față unui flux crescut de clienți, dar și cererii mai mari de produse estimate pentru perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, potrivit unei comunicări publice pe site-ul AMRCR.ro.

Membrii AMRCR, împreună cu furnizorii și partenerii logistici, asigură permanent consumul alimentar și nealimentar al românilor, inclusiv produsele proaspete, de sezon iar, în această perioadă, oferta a fost suplimentată cu produse/preparate tradiționale de Paște. Având în vedere această nouă reglementare, magazinele își pot adapta programul de funcționare în zilele de joi, vineri, sâmbătă, premergătoare Sărbătorilor Pascale. Facem apel ca în continuare, la cumpărături, să fie respectată o distanță minimă de 1,5 metri față de alte persoane, precum și utilizarea mijloacelor de protecție recomandate de autorități pentru a minimiza riscul infectării cu noul coronavirus”, se arată în informarea AMRCR.