You are currently viewing Vela neagă informațiile apărute pe surse și susține că Iohannis și Orban ,,erau la curent” cu acordul dintre MAI-BOR

Vela neagă informațiile apărute pe surse și susține că Iohannis și Orban ,,erau la curent” cu acordul dintre MAI-BOR

  • Post category:ACTUAL

Ministrul de Interne Marcel Vela a reacționat la informația venită pe surse că ar exista un scandal în PNL din cauza acordului cu BOR. El a negat informația la Antena3, spunând că decizia a fost luată de comun acord cu premierul Ludovic Orban.

,,Întâlnirile cu domnul președinte sunt periodice și tema e legată de starea de urgență, chestiuni extrem de serioase. Eu, înainte de a face un lucru, în calitate de ministru, e normal că îl anunț pe primul ministru și pe președinte. Ambii erau la curent cu ce am anunțat aseară. Motivul pentru care am luat deciziile au fost cât se poate de simple: cu toții dorim să evităm aglomerația în seara de Înviere. Biserica a fost foarte deschisă și apreciez acest lucru„, a declarat Marcel Vela, la Antena 3 .

De asemenea,  acesta a precizat că este foarte important,  mai ales în această perioadă, ca informațiile să fie luate din surse oficiale, sigure:

În primul rând, aș dori să repet ce spun din 8 martie. Să luați informații doar din surse oficiale, nu din zvonuri sau din răspândaci sau diversioniști, care acum pe această epidemie se urcă pe valul imaginii, pe valul electoral politic, astfel încât să creeze tot felul de diversiuni în rândul guvernanților, al decidenților. Repet, surse oficiale. Aveți surse neoficiale care sunt diversioniști care vă dau aceeași sursă”, a spus Marcel Vela.