You are currently viewing Rise Project: Afacere profitabilă cu măşti de protecţie între o fostă colaboratoare a lui Orban şi activiştii politici ai lui Erdogan
Screenshot 20200416 063747 Facebook

Rise Project: Afacere profitabilă cu măşti de protecţie între o fostă colaboratoare a lui Orban şi activiştii politici ai lui Erdogan

  • Post category:ACTUAL

Rise Project a publicat o investigaţie de presă în care dezvăluie profitul scos de o firmă, în jur de 300.000 de euro, doar pentru că a mutat o marfă din Turcia în România, transport care conţinea materiale de protecţie necesare în lupta cu COVID-19.

Firma care a intermediat transportul ar fi deţinută de o persoană care a monitorizat achiziţiile din ministerul condus de Ludovic Orban (Ministerul Transporturilor – n.n) şi a lucrat „cu rakeţii din Clanul Sportivilor”. Conexiunile la nivel înalt continuă, susţin ziariştii de la Rise Project.

Importul s-a făcut de la o firmă medicală deţinută de unul dintre activiştii politici ai lui Erdogan, şefa organizaţiei de femei din partidul de guvernământ fondat şi condus de preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan.

Potrivit Rise, SRL-ul a plătit în Turcia 2.03 lei (0.42 euro) pentru o mască şi 36.32 lei (7.5 euro) pentru un combinezon de protecţie. A băgat în total  2.976.030 lei (614.400 Euro) şi a câştigat în jur 300.000 de euro.