You are currently viewing Dinamo va avea un alt proprietar
20200420 083959

Dinamo va avea un alt proprietar

  • Post category:ACTUAL / SPORT

Ionuț Negoiță,  finanțatorul de la Dinamo, a anunțat că procesul de vânzare al clubului este aproape finalizat și că urmează ca echipa să aibă un alt proprietar.

,,Eu caut soluții de doi ani de zile în ceea ce privește vânzarea clubului. Voiam să-mi recuperez măcar o părticică din ce am investit. Negociez cu trei entități, iar în maximum o lună, Dinamo va avea alt proprietar! Sunt români, dar nu pot să dau alte detalii. O să vedeți că n-o să mai fiu la Dinamo”, a spus Ionuț Negoiță.

Patronul ”câinilor” a avut un mesaj și pentru suporterii lui Dinamo: Poate că de aici încolo vor fi performanțe. Dacă suporterii vor ca Dinamo să aibă un viitor strălucit, să lupte pentru stadion. Ei îl înjură pe Negoiță, dar în scurt timp nu vor mai avea pe cine să înjure”, a declarat Negoiță.

,,Eu sunt de vină că nu merg lucrurile? Am făcut totul cu sufletul la Dinamo, dar și cu foarte mulți bani. Îmi reproșez că am dat foarte mulți bani pe acțiunile unei societăți în moarte clinică, apoi pe datoriile acestei societăți. Apoi mi-am dat seama că orice lucru are o limită, nu pot să investesc la nesfârșit”, a mai zis finanțatorul lui Dinamo pentru Gazetă.

Actele pentru vânzarea clubului vor fi încheiate mâine.