You are currently viewing 21 APRILIE 2020: PESTE 50 DE AMENZI CONTRAVENȚIONALE ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, ÎN A DOUA ZI DE PAȘTE!

21 APRILIE 2020: PESTE 50 DE AMENZI CONTRAVENȚIONALE ÎN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, ÎN A DOUA ZI DE PAȘTE!

  • Post category:ACTUAL

Pe raza județului Dâmbovița, în ultimele 24 de ore, la nivelul instituțiilor din M.A.I. au fost desfășurate următoarele activități:

  • au fost efectuate, de către polițisti și jandarmi, însoțiri pentru introducerea în carantină a 14 persoane;
  • au fost efectuate, de către polițiști, 214 verificări la persoane aflate în izolare/carantină la domiciliu;
  • au fost constituite 149 patrule, dintre care 80 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița “Mircea cel Bătrân”, care au acționat pentru verificarea respectării măsurii izolării la domiciliu sau a interdicțiilor de circulație prevăzute prin ordonanțele militare. La activitățile desfășurate au participat 51 cadre ale M.Ap.N. și 90 polițiști locali.
  • au fost aplicate 51 sancțiuni contravenționale,pentru nerespectarea restricțiilor de circulație stabilite prin ordonanțele militare, în valoare totală de 106.700 lei.
  • de la debutul pandemiei, au fost aplicate 5168 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor ordonanțelor militare, în valoare totală de 8.766.590 lei.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița continuă să acționeze în sistem integrat, alături de jandarmi, militari și polițiști locali, pentru respectarea prevederilor legale impuse pe perioada stării de urgență cât și pentru prevenirea și combaterea evenimentelor care ar putea afecta ordinea și siguranța publică.

 

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA