You are currently viewing Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, demisionează de la Polisano: ‘A ales să-și continue activitatea în alt spital’

Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, demisionează de la Polisano: ‘A ales să-și continue activitatea în alt spital’

Fostul ministru al Sănătății, Victor Costache, a anunțat conducerea Spitalului European Polisano că își va da demisia, susține directorul medical al instituției, dr. Paul Jurgen Porr, relatează Turnul Sfatului.

Domnul doctor Costache a ales să-și continue activitatea în alt spital, raportul de muncă pe care îl va avea cu noi se va încheia de la 1 mai”, a declarat Porr. Acesta susține că toate programele pe care spitalul sibian le avea pe zona de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică vor continua și după plecarea fostului ministru. ”Continuăm toate programele, vom derula în continuare și proiectele pe care le aveam pe chirurgie cardiovasculară cu alți doctori, din țară și străinătate”, a precizat Porr.

Omul de afaceri Mihai Miron, care deține Spitalul privat ”Sf. Constantin” din Brașov, a anunțat în presa locală că doctorul Costache va profesa acolo.

„De luna viitoare, chirurgul Victor Costache va avea un contract individual de muncă în spital”, a declarat pentru Brașov TV, omul de afaceri Mihai Miron.